PRIAevents organizează conferința Pria Medicine, Supplements, Medical Devices and Cosmetics Publicity and Regulations, singura conferință sin România care abordează aceste tematici, aflată deja la ediția a 9 -a în România, în data de 31 ianuarie 2024, începând cu ora 9,30,

Conferinta se bucură de o atenție deosebită din partea comunității farma, a asociațiilor și patronatelor din domeniu, a producătorilor și importatorilor de medicamente, de suplimente alimentare, dispozitive medicale, asociațiilor de pacienți, farmaciștilor și lanțurilor farmaceutice, distribuitorilor, dar și a spitalelor private, distribuitorilor si retailerilor de produse dermatocosmetice, consultanților, avocaților și mass-mediei.

Ediția de anul acesta a conferinței Pria Medicine, Supplements, Medical Devices and Cosmetics Publicity and Regulations va avea loc la Centrul Cultural ARCUB, strada Lipscani 84-90.

Partenerii evenimentului sunt Romanian Advertising Council (RAC)TerapiaPRISABondoc și AsociațiiHofigal,  RASCI și IAB România.

Ediția de anul acesta a conferinței Pria Medicine, Supplements, Medical Devices and Cosmetics Publicity and Regulations va avea loc la Centrul Cultural ARCUB, strada Lipscani 84-90.

Pentru înregistrarea la eveniment vă rugăm să completați: trimiteti un email la office@priaevents.ro.

Și în cadrul acestei a 9-a ediții, avem în vizor studii de caz, exemple despre excesul in publicitatea la medicamente, suplimente alimentare, dispozitive medicale si dermatocosmetice, la radio și televiziune și din ce în ce mai mult online.

Reunim autoritățile de reglementare, reprezentanții industriei healthcare, reprezentații asociațiilor și colegiilor, cadrele universitare, avocații și consultanții pentru a discuta problemele actuale și cele mai recente tendințe în domeniul publicității și reglementării suplimentelor medicamentelor, alimentare, dermatocosmeticelor și dispozitivelor medicale.

Subiectele vor include conformitatea și aplicarea reglementărilor ANMDMR, inspecții, tehnologia pentru siguranța alimentelor și categorii de produse emergente și în creștere.

La aceasta conferinta va interveni presedintele RAC, Oana Cociasu,  Managing Partner MedicOne.

Membrii RAC pot participa gratuit!

Mai multe detalii aici