PRIA Medicine, Supplements and Medical Devices Publicity Conference, 21 februarie 2022,

PRIAevents, organizează si in acest an conferința PRIA Medicine, Supplements and Medical Devices Publicity Romania, singura conferință care abordează aceste subiecte aflată deja la ediția a 7-a în România, în data de 21 februarie 2021, începând cu ora 10,30.

Evenimentul se bucură de atenție deosebită din partea comunității farma, a asociațiilor și patronatelor industriei, a producătorilor de suplimente alimentare, dispozitive medicale, asociațiilor de pacienți, farmaciștilor și lanțurilor farmaceutice, distribuitorilor, dar și a spitalelor private, producătorilor și importatorilor de produse dermatocosmetice, consultanților și mass-mediei.

Partenerii evenimentului sunt Mușat & Asociații, Terapia, Romanian Advertising Council (RAC), PRISA și IAB România.

Ediția de anul acesta va avea loc tot online și am fi onorați dacă veți accepta invitația noastră de a vă înregistra la acest eveniment. 

Deoarece de fiecare dată, acordăm atenție celor mai relevante teme, în cadrul acestei ediții vom dezbate despre medicamentele, suplimentele alimentare, dispozitivele medicale și vaccinurile disponibile, despre cele care sunt în proces de testare sau lansare, dar și a antiviralelor în contextual pandemiei de COVID-19.

 Bineînțeles, vom include în dezbatere și teme actuale, de interes pentru sistemul sanitar, farmaceutic alături de toți cei implicați,

  • Raportul Consiliului Concurenței privind suplimentele alimentare
  • Legea Suplimentelor Alimentare. Norme de aplicare
  • Cum ar putea fi îmbunătățită legea publicității la medicamente și dispozitive medicale?
  • Codurile de conduită respectate de industria farmaceutică
  • și nu numai

Sănătatea și informarea publicului despre medicamente, SA și dispozitive medicale este extrem de importantă, de aceea, în fiecare an organizăm această dezbatere pentru a analiza anul care a trecut, pentru a aduce în evidență noi reglementări sau legi, pentru a semnala unele abateri grave și pentru a informa cât mai bine pe toți cei implicați.

Scopul evenimentului este acela de reuni toți actorii implicați pentru a dezbate cele mai importante deme despre publicitatea medicamentelor ( OTC), suplimentelor, dispozitivelor medicale și dermatocosmenticelor de a încuraja publicitatea şi promovarea medicamentelor în mod responsabil, etic şi la cel mai înalt standard, pentru asigurarea utilizării în siguranță a medicamentelor, indiferent de modul lor de eliberare, a suplimentelor alimentare, dispozitivelor medicale și dermatocosmeticelor, în conformitate cu legislația în vigoare.

Va invitam sa luati parte la acest eveniment.

Pentru înregistrare vă rugăm să completați formularul din atașament sau formularul online aici: https://priaevents.ro/inregistrare-pria-medicine-supplements-and-medical-devices-publicity-conference-21-februarie-2022-online-1030/.

Membrii RAC beneficiaza de o reducere de 15%.

 

Mai multe informatii:

www.priaevents.ro

www.priainfo.ro