Digital Marketing Forum revine in format fizic! Nu ratati unul dintre cele mai importante evenimente de marketing ale anului 2022!

In calitate de parteneri ai evenimentului, ne face placere sa va invitam sa participati (atat offline cat si online) la Digital Marketing Forum 2022 - evenimentul care, de 15 ani anunta tendintele momentului, ofera solutii aplicate si propune idei noi in marketingul interactiv.

Membrii IAB Romania beneficiaza de 20% discount folosind codulIABMEMBER22 - pentru orice zi si in orice format (online sau offline). 

Prima zi a evenimentului este (16 MAI 2022) este dedicata trainingurilor - Digital Marketing Training - si veti avea ocazia sa ii ascultati si sa invatati de la: Victor Rotariu (Headof Strategy and Insights, GroupM), Eugen Predescu (Paid Media Managing Director, DWF), Mihai Andrei (Managing Partner, Webdigital), Dragoș Smeu (Founder,Mavericks), Cătălin Macovei (Founder, Moloso) cum sa va dezvoltati aptitudinile, să integrati noi tactici, să ajungeti în mod creativ la clienți și să obțineti cele mai bune rezultate.

A doua zi (17 MAI 2022) este ziua Digital Marketing Conference - iar pe scena vor urca profesionisti locali și internaționali recunoscuți, cu experiență în marketingul interactiv și comunicare online. Conferința aduce pe scenă branduri implicate și agenții de renume cu rezultate dovedite, oferind profesioniștilor din marcom kit-ul de informații necesar pentru a face față provocărilor actuale din mediul digital. Suntem mandri ca printre vorbitori va urca pe scena si Gabriel Patru, Presedintele IAB precum si alti colegi din Consiliul Director. 

Detalii si inscrieri:  www.digitalforum.ro

Ne vedem pe 16 - 17 Mai! 

Echipa IAB Romania