Comisia Europeana a aprobat tranzactia dintre Vodafone Group si Liberty Global, aceasta urmând să fie finalizată până la data de 31 iulie 2019.

Murielle Lorilloux, CEO UPC si Vodafone Romania: „Aceasta achizitie transformatoare creeaza un partener important pentru servicii de telecomunicatii convergente si aduce, totodata, mai multa valoare clientilor nostri, facilitand un parcurs ascendent pentru economia digitala a Romaniei. De asemenea, acest lucru genereaza o oportunitate de a deveni un competitor si mai puternic pe piata locala de telecomunicatii.

Angajatii UPC si Vodafone au o istorie de premiere de neegalat in tara noastra si chiar in Europa. Sunt increzatoare ca experienta si profesionalismul celor doua echipe vor conduce la noi premiere si inovatie in ceea ce priveste produsele de care vor beneficia utilizatorii romani”

Mihnea Radulescu, UPC Romania:

„Ne aflam intr-un moment important din istoria UPC Romania in urma primirii acordului din partea Comisiei Europene de a ne alatura unuia dintre cei mai puternici operatori la nivel european.

De-a lungul timpului, ne-am concentrat eforturile pentru a inova si a aduce servicii de cea mai inalta calitate clientilor nostri, prin contributia intregii echipe UPC Romania. Sunt mandru de echipa noastra extrem de dedicata si ambitioasa, care a obtinut performante remarcabile si a contribuit semnificativ la realizarea acestei tranzactii.

Dupa finalizarea acesteia, alaturarea operatiunilor UPC Romania si Vodafone Romania va aduce beneficii relevante la nivelul consumatorilor, precum si al intregii industrii telecom, prin accelerarea inovatiei si a competitivitatii. Asteptam cu incredere momentul in care vom incepe sa colaboram cu Vodafone si ne vom uni fortele pentru a contribui la crearea unui jucator puternic pe piata de telecom.”
 

Informatii preluate din Paginademedia si Adplayers