Dragi Membri ai RAC,

Intre 22-23 mai are loc cea de-a 18 a editie a GPEC Summit, un eveniment plurivalent dedicat digitalului. Membrii RAC beneficiaza la cerere de o reducere la inscriere.

Agenda evenimentului, care are loc la Teatrul National Bucuresti, include: 

Inscriere la Sala Ion Caramitru a Teatrului Național București începând cu ora 08:00 

De asemnea, schimbi de cărți de vizită și ai parte de oportunități de business în cadrul GPeC Expo, unde te întâlnești cu principalii frunizori de servicii e-commerce și marketing online.

09:15-09:30 Welcome to GPeC SUMMIT Andrei Radu -CEO & Founder GPeC

09:30-09:50 Decoding Decisions: Close the gap between intent and purchase

09:55-10:30 The power of Emotion: The secret to driving more sales and revenue

10:35-11:15 Comerțul online românesc în stagnare? Ce își doresc clienții și cum scalezi business-ul e-commerce în contexul actual?

Piața de E-Commerce din România a atins pragul de 6,3 miliarde de euro în 2022, înregistrând o creștere foarte sensibilă de la 6,2 miliarde în 2021. De ce această relativă stagnare? Este acesta pragul maxim la care poate crește comerțul online românesc?

  • Cele mai noi cifre ale pieței de e-commerce pentru primele 5 luni ale anului în curs
  • Predicțiile curierilor pentru dezvoltarea pieței până la finalul lui 2023
  • În ce măsură crește interesul comercianților români pentru extinderea cross-border? Ce provocări și oportunități sunt aici?
  • Ce își doresc clienții finali de la magazinele online în privința livrărilor și a retururilor?
  • Sustenabilitatea: un buzzword sau o realitate?

… sunt doar câteva din temele dezbătute împreună cu reprezentanții celor mai importante companii de curierat din România.

Invitați la dialog și deschiși întrebărilor din audiențăCătălin Maftei (Founder C-Solution), Adrian Mihai (CEO FAN Courier), Lucian Baltaru (CEO Sameday), Yannick Mooijman (CEO Cargus)

11:20-11:50 Coffee Break & Networking @GPeC Expo + Elevator Pitch FEB Agency

11:55-12:35 Marketing New Realities: The Most Human Company Wins

English Session | Simultaneous Translation in Romanian Available

12:40-13:20 Ce trebuie să știi pentru a primi investiție în business-ul tău?

Dialog deschis întrebărilor tale despre cum poți atrage investiție în business-ul tău sau cum poți face exit / vinde business-ul:

Invitați la dialog și deschiși întrebărilor din audiență: Bogdan Colceriu (CEO Frisbo), Daniel Nicolae (Co-Founder & Managing Partner Innoship), George Moroianu (Co-Founder Flip.ro), Mihai Bocai (CEO Flaminjoy)

13:25-14:45 Lunch & Networking Break @Aria TNB

14:50-15:30 Discover the Brain Science that Drives Buyer Behavior

15:35-16:10 Listen to your users! (And stop doing stupid things)

16:15-16:45 Coffee Break & Networking @GPeC Expo

  • Energizează-te cu o cafea și profită de socializare alături de reprezentanții C-Level ai celor mai importante companii din Digital și Retail;
  • Vizitează GPeC Expo și intră în contact cu principalii furnizori de servicii E-Commerce & Digital Marketing – aici se nasc multiple oportunități de colaborare și parteneriate pe termen lung.

16:50-17:35 Growth: Tendințe și instrumente pe care le au la îndemână magazinele online pentru a scala

Invitați la dialog și deschiși întrebărilor din audiență: Augustin Dobre (CEO Capital Financial Services), Ionuț Sabadac (VP Merchant Solutions TBI Bank), Mihai Vînătoru (Managing Partner DWF), Olimpia Norsesovici (Senior Business Development Manager MGID), Stejara Pircan (Senior VP eMAG)

 

Data de 23 vine cu atelier.

May be an image of ‎10 people and ‎text that says '‎שා GPeC SUMMIT POWERED BY tare GOLD PARTNER eMAG Marketplace Eugen Potlog Raluca Radu Anabela Luca Google Analytics Ser Neguț Facebook, Instagram, TikTokAds Steffen Heringhaus Google Performance Max Other People's Money SEO Trends & Bune Practici Horia Neagu Daniel Ene Valentin Radu SEO pentru Pagina de Produs Cosmin Dărăban Andrei Georgescu Strategii Customer Creștere Vânzări Lifetime LifetimeValu înE-Commerce în E-Commerce Scalare în E-Commerce Data Email Marketing 10 Cursuri și Workshop-ur intensive de E-Commerce și Marketing Online‎'‎‎

Începând cu ora 19:00 te așteptăm sus, pe Aria TNB – member of The Embassy – la GPeC Networking Party alături de elita industriei Digital din România. Evenimentul este exclusivist, doar pe bază de invitație nominală și pentru posesorii de bilete VIP.

Să fie networking, business opportunities și bucuria revederii la majoratul GPeC! 

Pentru a beneficia va rugam sa ne contactati la office@gmail.com

Mai multe informatii la Link