Dr. Oana COCIAȘU – Președinte RAC si Managing Partner Medic One - speaker la Pria Drugs and Medicine Publicity 2021

PRIAevents, organizează conferința PRIA Drugs and Medicine Publicity, aflată deja la ediția a 6-a, în data de 9 februarie 2021,  o conferinta ce se bucurâ de atenție deosebită din partea comunității farma, asociatiilor de pacienți, farmaciștilor și lanțurilor farmaceutice, distribuitorilor, dar și a spitalelor private, producătorilor și importatorilor de produse dermatocosmetice, consultanților și mass-mediei.

Ediția de anul acesta va avea loc online - va invitam să  vă înregistrati aici.

D-na Dr. Oana COCIAȘU – Președinte, RAC și Managing Partner, Medic One a acceptat invitația de a participa la acest eveniment.

Deoarece de fiecare dată, acordăm atenție celor mai relevante teme, în cadrul acestei ediții vom dezbate despre medicamentele, suplimentele alimentare, dispozitivele medicale și vaccinurile disponibile, despre cele care sunt în proces de testare sau lansare.

Bineînțeles, vom include în dezbatere și teme actuale, de interes pentru sistemul sanitar, alături de toți cei implicați, precum:  cum ar putea fi îmbunătățită legea publicității la medicamente și dispozitive medicale, codurile de conduită respectate de industria farmaceutică, codul etic pentru marketingul în industria medicamentelor, rolul reglementatorilor, rolul societăților profesionale, rolul lanțurilor farmaceutice, reglementarea publicității suplimentelor alimentare, reglementarea publicității dermatocosmeticelor, despre publicitatea înșelătoare pentru medicamente sau suplimente alimentare sau dermatocostetice. De asemenea, rolul mass mediei, dar și al rețelelor sociale vor ocupa un rol important în cadrul acestui eveniment.

Sănătatea și informarea publicului despre medicamente, dispozitive medicale sunt extrem de importante, de aceea, în fiecare an organizăm aceasta dezbatere pentru a analiza anul care a trecut, pentru a aduce în evidență noi reglementări sau legi, pentru a semnala unele abateri grave și pentru a informa cât mai bine pe toți cei implicați și interesați.

În cadrul acestei ediții, avem în vedere studii de caz, exemple despre excesul de publicitate la medicamente, suplimente alimentare, dispozitive medicale si dermatocosmetice in audiovizual, ceea ce a dus la reacții ale autorităților, organizațiilor profesionale și reprezentanților pacienților care cer reglementări stricte ale publicității în acest domeniu, pentru utilizarea în siguranță a acestor produse.

Promovarea medicamentelor este reglementată diferit în fiecare țară, dar este guvernată de aceleași principii. Aceasta trebuie făcută în mod responsabil, etic și la cel mai înalt standard, pentru a se asigura utilizarea în siguranță a medicamentelor, indiferent de modul lor de eliberare, în conformitate cu legislația în vigoare.

Scopul din spatele reglementărilor din publicitatea medicamentelor este: să încurajeze utilizarea rațională a medicamentelor, prin prezentarea obiectivă a acestora și fără a le exagera proprietățile;  de a asigura că acestea sunt promovate corect în ceea ce privește beneficiile lor, fiind în acord cu informațiile enumerate în rezumatul caracteristicilor produsului; de a asigura că publicitatea medicamentelor nu este înșelătoare.

Sănătatea a fost şi va rămâne una dintre preocupările principale ale omenirii. Tocmai de aceea, PRIAevents își concentrează atenția asupra organizării unor evenimente în care o arie largă de subiecte de interes, atât pentru medici, cât și pentru pacienți și pentru industria de sănătate în general, sunt obiectiv și detaliat prezentate.

În cadrul PRIA Drugs and Medicine Publicity Conference aveti ocazia să îi întâlniți pe cei mai importanți oameni din domeniu, să participați la un eveniment interactiv, deosebit, astfel încât la finalul evenimentului să avem trasate idei, soluții și propuneri.

De la acest eveniment nu vor lipsi reprezentanți ai companiilor farmaceutice, ai celor care produc dispozitive medicale, suplimente alimentare, asociații ale pacienților, medici, farmaciști și asociații ale acestora, companii din zona de consultanță juridică, publicitate, audit, presă, reprezentanți din spitale de stat și private și reprezentanți ai autorităților.

Mai multe detalii despre agenda evenimentului PRIA Drugs and Medicine Publicity și modalități de înscriere pentru participare puteți găsi la www.priaevents.ro

LIVE pe Facebook, link