RAC a participat în calitate de key speaker la conferința organizată de Asociația Română a Producătorilor de Medicamente fără prescripție, Suplimente alimentare și Dispozitive medicale -RASCI- în data de 26 octombrie

 

Conferința a avut ca temă ”Charting the Future of Responsible Self-Care in Romania. Perspective asupra viitorului îngrijirii personale în România” și și-a propus să abordeze subiecte de interes major pentru industria de îngrijire personală.

RAC a fost reprezentat de Oana Cociașu – Președinte, Managing Partner MedicOne, care a susținut, alături de Răzvan Prisada – Președinte ANMDMR, Diana Mereu – Director Executiv RASCI și Costin Vasilescu – Reckitt, panelul dedicat introducerii publicității pentru medicamentele de tip OTC în social media și în aplicațiile mobile ca opțiune de creștere a nivelului de informare a populației.

În cadrul panelului, Președintele RAC a vorbit despre rolul canalelor de social media în informarea populației și, de asemenea, a subliniat  importanța monitorizării publicității în mediul online și pe canalele de socializare. Monitorizarea conținutului publicat în rețelele de socializare este un instrument indispensabil în asigurarea unei informări  corecte a populației și în protejarea acesteia împotriva publicității nedeclarate sau înșelătoare.

Desfășurat sub umbrela campaniei educaționale Despre sănătate - cu responsabilitate, evenimentul a abordat subiecte de interes major pentru industria de îngrijire personală. În cadrul Conferinței au intervenit: Răzvan Prisada, Președinte ANMDMR, Dan-Virgil Pascu, Vicepreședinte  Consiliul Concurenţei, Oana Cociasu, Președinte RAC și Managing Partner MedicOne, ca și reprezentantul Colegiului Farmaciștilor din România

Conferința a reunit reprezentanți ai autorităților din domeniul sănătății și ai companiilor și asociațiilor profesionale din industria de self-care de la nivel local sau european.

 

Link stire RASCI